top of page

Delirium Ofyr experience

Bijgewerkt op: 6 sep. 2022

Bij Verde Foodbar houden wij van bieren, en zoals echte Belgen, drinken wij kwaliteitsvolle bieren. Vorige week hadden we de eer om met onze Verde Ofyr Trailer te werken voor Brouwerij Huyghe, in Melle, het huis van de bekende Delirium Tremens. Het was lekker om de geur van het gefermenteerde bier te ruiken in combinatie met de geur van gerookt hout van onze Ofyr BBQ.

Wij hebben ervan genoten om onze gasten te leren kennen, vertegenwoordigers van Delirium Tremens uit de hele wereld. Op de eerste dag hebben wij gegrild voor Canadezen en Amerikanen, en op de tweede dag hebben wij ons Spaans geoefend met de Latijns-Amerikanen, die samen met vertegenwoordigers uit verschillende landen uit Europa een leuke tour aan de brouwerij hebben gedaan.

Alle gasten zijn de tour begonnen met 3 bier-foodpairing workshops, waarbij ze een bierproeverij hadden in combinatie met een van onze Trio Formula Hapjes: Pulled Pork Tacos, Quesadillas met rundvlees en gorgonzola en onze Verde Bruschetta Deluxe met hummus.

De rondleiding eindigde aan de “party” zone met een leuke bier foodtruck van Delirium Tremens en onze grote Verde Ofyr Trailer, waar het hoofdgerecht al aan het grillen was voor onze gasten, een groot buffet waarbij ze uit de volgende opties konden kiezen:


Eerste dag:

- Gegrilde Picanha

- Gegrilde witlof

- Knolselder met Chimichurri saus

- Gegrilde asperges met knoflookolie

- Scampi met Elixir d’ Anvers

- Citroenkip met tijm

Als bijgerechten serveerden we onze lekkere Vegan Quinoa, Aardappelsalade & onze Griekse salade.


gegrilde veggiesticks, goudbrasem vis, aubergines, ofyr
Dorade (goudbrasem) vis met citroen, veggiesticks met gegrilde halloumi kaas en geroosterde aubergines met limoen-yoghurtsaus en granaatappel

Tweede dag:

- Geroosterde aubergines met limoen-yoghurtsaus en granaatappel

- Veggiesticks met gegrilde halloumi kaas

- Dorade (goudbrasem) vis met citroen

- Handgemaakte rundsburgers met gesmolten cheddar

- Gekarameliseerde ui gemengd met champignons

- Lamskoteletten met rozemarijn

Samen met onze signature bijgerechten Pasta Verde, Pearl Couscous en Caprese salades.Wij waren super happy met de geweldige aandacht van de medewerkers van Brouwerij Huyghe, vooral wanneer zij ons uitgenodigden voor een kleine bierproeverij vanuit hun leuke bier foodtruck. Wij hebben Delirium Tremens, Deliria, Mongozo en Floris geproefd (dit laatste biertje is fantastisch!).

94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ofyr Grilling: tips van de Chef

Kies de juiste brandstof: Gebruik houtblokken van goede kwaliteit voor een authentieke rooksmaak. Houtsoorten zoals eiken, appel, kers en hickory voegen verschillende smaken toe aan je gerechten. Wij

Comentarios


bottom of page