top of page
Verde Trouwfeest Catering

Trouwfeest

Gegarandeerd goed

Maak van je huwelijk een feest zonder zorgen en kies voor een cateraar met ervaring. Als je een beroep doet op Verde Catering nemen wij de touwtjes in handen zodat jullie gerust kunnen feesten. Verde voorziet alles van hapjes bij de apero tot midnight snack tijdens het dansfeest en alles daar tussenin. Speciale wensen en allergenen? Houden we rekening mee! We stellen samen een menu op en nodigen jullie uit op een tasting. Zo weet je wat je mag verwachten op jullie grote dag en zijn er geen verrassingen.

Bekijk hieronder ons aanbod speciaal voor trouwfeesten.

Verde Wedding Service

Wij gaan een stapje verder en ontzorgen graag volledig. Bij een trouwfeest wil je genieten en niet aan alles moeten denken. Doe daarom beroep op een partner met ervaring om jullie mooiste dag mee vorm te geven. Wat kan je van ons verwachten?

Verde Foodtruck

Gratis tasting

Bij een trouwfeest wil je weten wat je te wachten staat. Dat beseffen wij bij Verde Catering maar al te goed. Daarom bieden we aanstaande koppels de mogelijkheid om onze diensten te ervaren tijdens een gratis tasting. Zo weten jullie wat je mag verwachten en kan je uitkiezen welke gerechten jullie aan je gasten wensen te serveren.

Boek hier jouw plek op 1 van onze tastings!

Verde Ofyr Grilling

Verde Ofyr! Dat is in stijl genieten van de lekkerste gerechten van onze Ofyr Masters. Wij werken met een suggestiemenu om je de keuzestress te besparen. Wij weten namelijk wat goed is. Wens je andere zaken uit ons aanbod, kan dat ook. Neem onderaan een kijkje naar de andere gerechten en vermeld het bij de opmerkingen.

Verde Cocktailbar
Verde Desserten trouwfeest Antwerpen Catering

Dessertenbuffet

Voor velen mag dit niet ontbreken. Het Verde Dessertenbuffet. Onze wereldvermaarde brownie volgens eigen receptuur. Banana bread & carrrot cake zoals je ze nog niet geproefd hebt. Heerlijke glaasjes met tiramisu of chocomousse. We hebben heel veel mogelijkheden. Vraag ernaar en maak jouw feest helemaal compleet!

Drankencatering

Een feestje zonder drank is als een pizza zonder kaas! Doen we beter niet. Wilt je het Verde drankenarrangement op jouw feest dan verzeker jij jezelf ervan dat je niet zonder drank zal vallen en dat je gasten lekkere & originele dranken kunnen proeven. Naast een aanbod klassiekers (pils, wijn, waters, cola) voorzien we steeds een aanbod homemade drankjes geserveerd in onze Killners. Wedden dat jouw gasten niets anders meer gaan willen drinken! Probeer het en vraag ernaar bij jouw offerte.

Verde barmeubel buffet Antwerpen catering
Verde Wijn catering Antwerpen

In Vino Verde Specialty Wine

Met “In Vino Verde” wil Piet terug gaan naar zijn eerste passie WIJN. Als zaakvoerder van wijnbar VINI CITY bracht hij de beste wijnen op tafel via het democratische “kurkgeld” principe. Wat inhoudt dat ook high-end wijnen konden gedronken worden aan betaalbare prijzen.

Dit principe kunt u terugvinden bij In Vino Verde met zijn uitzonderlijke selectie van uitzonderlijke wijnen.

Wenst u In Vino Verde toe te voegen aan uw aanvraag, vermeld dit dan bij de opmerkingen.

bottom of page