top of page

VERDE 

Catering met een groene missie

IMG_6274_edited_edited.jpg

Ons verhaal

Koken is onze passie

Smaken, geuren en kleuren combineren en omtoveren tot perfecte street food gerechtjes en deze leuk presenteren is onze passie. Met steeds verse ingredienten brengen we U de zaligste gerechten en de heerlijkste hapjes en desserten. 

Verde kan terugvallen op ruime ervaring sinds 2013 met eigen foodbars, coffee bars en food courts waar telkens onze passie aanstekelijk werkt. 

 

Sustainable catering onze missie 

Voeding bereiden en serveren heeft uiteraard een impact, als jonge maar ervaren onderneming zijn we ons hier bewust van en willen we graag bijdragen aan een duurzame economie. Daarom werken we zo goed als mogelijk met lokale leveranciers, seizoensgebonden ingredienten en steeds met biologisch afbreekbare verpakkingen (Vegware.com "packaging made from plants"). Tenslotte bieden we een ruime keuze aan vegetarische/veganistische gerechten dewelke steeds een pluspunt zijn voor je ecologische voetafdruk. 


Meet the Verde Crew

Much More Than Your Regular Chefs

Ofyr Chef

Jef 

Ofyr Chef / Happy Camper

Verde Fingerfood catering Antwerpen

Of kijk hier met wie wij in het verleden al succesvol hebben samengewerkt!

Super, super, super. Alles opgegeten tot het laatste stukje. Exact wat wij in gedachten hadden voor ons huwelijk. Een ontspannen BBQ met zo veel meer. Ik kan het alleen maar aanbevelen! Niet twijfelen Piet en zijn team zijn geweldig.

Julie Segers (augustus '23)

bottom of page