top of page
verde tagine.jpeg

Verde Vegan

Bij Verde Catering zijn we ons zeer bewust van de impact die we hebben op onze omgeving. We willen ons steentje bijdragen en zelf deel zijn van de verandering. Daarom bieden we een ruim assortiment plant based (vegan/veggie) gerechten aan. Bij elk concept kan je volledig of gedeeltelijk plant based gaan. Cool toch!

Verde Plant Based

Verde Vegan Catering is een pionier op het gebied van duurzame catering, waarbij de focus ligt op heerlijke veganistische gerechten die niet alleen goed zijn voor de smaakpapillen, maar ook voor de planeet. Met een toewijding aan milieuvriendelijke praktijken streven we ernaar om evenementen te voorzien van voedsel dat niet alleen voedzaam is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

Ons Verde Vegan Catering menu is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waar het kan lokaal geproduceerd en biologisch, om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Door te kiezen voor een volledig plantaardig menu, dragen we bij aan het verminderen van de druk op natuurlijke hulpbronnen en het reduceren van broeikasgasemissies. Bovendien streven we ernaar om zo min mogelijk afval te produceren, waarbij verpakkingen en materialen met het oog op recycling worden gekozen. We werken al vanaf dag 1 met composteerbare verpakkingsmaterialen, lang voor het verplicht was. Wij innoveren en zetten de trend! De rest volgt later dan wel.

Verde Vegan Catering is niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een statement voor duurzaamheid. Door bewust te kiezen voor plantaardige opties, tonen we aan dat lekker eten hand in hand kan gaan met verantwoordelijkheid tegenover onze planeet. Voor evenementen die streven naar een groenere toekomst, biedt Verde Vegan Catering een smakelijke en duurzame oplossing.

Bekijk hier de opties voor de Verde Plant Based Ofyr of vraag hieronder een offerte aan voor een ander plant based concept. Geef bij de opmerkingen aan dat het om een plant based catering gaat.

geroosterde knolselder met chimichurri verde Ofyr BBQ.jpg
bottom of page