top of page
Gegrilde witlof verde ofyr bbq.jpeg

Verde Plant Based Ofyr

Redefining plant based BBQ

Verde Plant Based Ofyr BBQ, waar we een unieke benadering van plantaardig barbecueën combineren met cutting-edge technologie. Bij Verde geloven we in het vieren van de smaken van de natuur zonder concessies te doen aan de kwaliteit of de beleving. Daarom hebben we gekozen voor Redefine Meat als onze partner voor het leveren van een ongeëvenaarde vleeservaring zonder dierenleed.

Waarom Redefine Meat? Omdat we willen dat onze gasten genieten van de heerlijke texturen en smaken van vlees, maar dan op een duurzamere en ethische manier. Redefine Meat biedt een revolutionaire benadering van plant based vlees door middel van 3D-printingstechnologie. Door plantaardige ingrediënten te transformeren in hoogwaardige vleesalternatieven, stelt Redefine Meat ons in staat om onze gasten een culinaire ervaring te bieden die zowel verrukkelijk als milieuvriendelijk is.

Met Redefine Meat kunnen we een breed scala aan vleesalternatieven aanbieden, van sappige burgers tot mals 'varkensvlees' en smaakvolle 'steaks'. Deze alternatieven zijn niet alleen heerlijk, maar ook vrij van cholesterol, antibiotica en hormonen, waardoor ze een gezondere keuze zijn voor zowel onze gasten als de planeet.

Bij Verde Plant Based Ofyr BBQ gaan we verder dan alleen maar eten serveren; we streven ernaar een verschil te maken in de manier waarop mensen genieten van voedsel. In samenwerking met Redefine Meat laten we zien dat plantaardig eten niet alleen beter is voor de dieren, maar ook voor onze gezondheid en de planeet.

Verde Ofyr Plant Based Menu   (vanaf 53.5€pp)

(alle hieronder beschreven gerechten zijn 100% plant based)

Hapjes

Taco Pulled Pork

Bruschetta (luxe)

Quesadilla beef & jalapeños 

Hoofd (3 stuks pp, inclusief brood, sauzen & side salad)

Runderbavette

Merguez

Gourmet Burger

Runder dunne lende (Entrecôte)

Geroosterde knolselder met chimichurri

Geroosterde aubergine met yoghurtdressing

Sides

Krielaardappeltjes met rozemarijn

& Groene asperges met knoflookolie

Saladebar

Griekse Salade

Aardappel Salade

Parelcouscous met gegrilde mediterraanse groenten

Dessert

met rum geflambeerde ananas & citroensorbet

De aanvragen zijn gratis & geheel vrijblijvend, zonder verplichting dus! Zo kan je rustig offertes vergelijken voor je een keuze maakt.

Vraag hier gratis & vrijblijvend jouw offerte aan!

Vul hieronder jouw gegevens in om een persoonlijke offerte te ontvangen. Bij voorkeur geef je aan voor welk concept, hoeveel personen en op welke datum jouw event doorgaat. Weet je het nog niet goed, zet het erbij in de opmerkingen.

Offerte voor
Foodtruck of Buffet
Extra diensten?

Bedankt voor jouw aanvraag! Je hoort snel van ons.

bottom of page