Bar Takeoff

Bar Takeoff

Specialty Coffee Foodtruck & Bar Takeoff, your barista @ home /work /event experience

Verras uw bezoekers met een originele koffie foodtruck of in onze venue Bar Takeoff. Onze getrainde barista's bereiden met veel passie de lekkerste koffie volgens de regels van de kunst! 

Single origin specialty & fair trade

Onze koffie-leverancier koopt rechtstreeks bij de boer en betaalt hiervoor een eerlijke prijs. Een win-win want wij weten steeds dat de producten recht van het veld komen en de boer is ervan verzekerd dat hij een faire deal krijgt.

El Carmen - Nicaragua

Deze koffie koopt onze leverancier reeds meerdere jaren aan in direct trade. Olman was de eerste boer waar ze dit mee konden realiseren. Sindsdien heeft hij een zeer speciaal plaatsje in hun hart!
De El Carmen bleek doorheen de jaren een allemansvriendje. Een koffie die nooit teleurstelt.
Zijn chocoladetonen komen vooral voort van de variëteit caturra, in combinatie met de Nicaraguaanse vruchtbare grond. Toppertje!

Menu

We bereiden met veel plezier alle soorten pure koffie (espresso, americano), melkproducten (cappuccino, latte) & specialty koffie's (matcha latte, golden latte). We kunnen ook lekkere homemade desserten toevoegen aan jouw offerte (brownie, carrot cake, banana bread, cupcakes, cookies).

Bar Takeoff

Sinds 2017 hebben we ook een vaste koffiestek in Antwerpen. Vlakbij onze foodbar op de Ossenmarkt op de site Gate 15 baten we een koffiebar uit in samenwerking met Take OFF Antwerpen. We serveren hier elke weekdag onze specialty coffee met daarnaast homemade food, sweets & drinks. Deze locatie kan ook afgehuurd worden als eventlocatie elke weekdag na 18u en in het weekend. Voor deze eventspace voorzien we alle catering op maat en dit kan ook in combinatie met onze foodtruck.