top of page

Bar_Takeoff by Verde

Bijgewerkt op: 18 okt. 2021

Sinds 10 oktober 2017 heeft Antwerpen er een nieuwe, hippe koffie- en lunchbar, Bar TAKEOFF bij! Deze wordt gerund in samenwerking met VERDE FOODBAR.

Gelegen in het midden van de Antwerpse studentenbuurt (locatie = Gate 15) kan je er terecht voor de nodige cafeïne maar ook voor een portie energie in de vorm van een heerlijk ontbijt, stevige lunch of zoete traktatie.

Fuelling entrepreneurship! De studerende en ondernemende student heeft een belangrijke plek bij TAKEOFF. Co-working kan aan vier vergadertafels en meetings, groepswerken en presentaties worden er gefaciliteerd. Reserveren kan via de website: https://www.stanstan.be/zaal-huren/326 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ofyr Grilling: tips van de Chef

Kies de juiste brandstof: Gebruik houtblokken van goede kwaliteit voor een authentieke rooksmaak. Houtsoorten zoals eiken, appel, kers en hickory voegen verschillende smaken toe aan je gerechten. Wij

bottom of page