Facility Catering

Voor bedrijven en scholen...

Sinds 2013 is de Antwerpse student een gezonde lunch aanbieden aan een eerlijke prijs onze missie. Deze missie kreeg aldus vorm door het oprichten van een healthy foodbar aan de Ossenmarkt.

De bewustwording van het belang van gezonde maaltijden is sedertdien enkel maar gegroeid. 

Die evolutie voltrekt zich tegenwoordig ondermeer door scholen die met 'gezonde catering' een voorbeeldfunctie geven. 

Met de oprichting van een nieuwe campus (campus Zuid) greep Karel de Grote hogeschool zijn kans om meteen van 'dagdagelijkse gezonde catering aan zijn studenten' zijn stokpaardje te maken en doet dit met het FLOSS- principe indachtig:

-Fresh

-Local

-Organic

-Seasonal

-Sustainable

​​

Op natuurlijke wijze vonden Verde en KDG-Zuid elkaar al snel en sinds 2016 is Verde aldus partner voor het dagelijks bereiden van gezonde maaltijden aldaar. Tevens wordt de koffie-corne van KDG door Verde uitgebaat overeenkomstig diezelfde principes.

Een soortgelijk project voeren we sinds medio 2017 uit te Gate 15 (een instelling van de Associatie Universiteit en Hogescholen) met de uitbating van Bar_TAKEOFF.

In 2018 startten we ook met het uitbaten van het "Visitor Center" van Fidea in de opkomende Kievitsbuurt. Deze is voor iedereen toegankelijk van 7u30 tot 14u00 voor heerlijke barrista koffie, ontbijt en lunch.

Onze missie om van gezonde maaltijden de norm te maken kreeg dus ondertussen veel bijval.

 

Wil u ook ontdekken hoe gezond en lekker elkaar kunnen omarmen zonder de economische realiteit te verliezen, neem dan gerust contact op met ons.